Un luptător taliban a ucis un cântăreţ de muzică tradiţională în provincia Baghlan din Afganistan, a anunţat, duminică, familia artistului, potrivit Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fawab Andarabi a fost împuşcat mortal vineri, într-o localitate aflată la aproximativ 100 de kilometri nord de Kabul.

Anterior, talibanii au mai fost la locuinţa lui Andarabi şi au percheziţionat-o şi chiar au băut ceai cu muzicianul, a declarat fiul bărbatului, Jawad Andarabi. Însă vineri situaţia a fost diferită.

“El era un om inocent, un cântăreţ care doar îi distra pe oameni. L-au împuşcat în cap la fermă”, a spus Jawad Andarabi.

Fiul cântăreţului a cerut să se facă dreptate, iar un consiliu local taliban a promis că ucigaşul bărbatului va fi pedepsit.

Purtătorul de cuvânt al talibanilor, Zabihullah Mujahid, a declarat că insurgenţii vor ancheta incidentul, însă el nu are detalii cu privire la acest caz.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.