Gruparea teroristă ISIS a revendicat atacul asupra academiei militare din Kabul în urma căruia 11 militari au fost ucişi şi 15 au fost răniţi

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Numărul soldaţilor ucişi în atac s-a ridicat la 11 iar 15 sunt răniţi, iar purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării din Afganistan, Dawlat Waziri, a declarat că mai întâi unul dintre atacatorii sinucigaşi a încercat să atace unitatea responsabilă cu securitatea academiei militare iar apoi a urmat o luptă între atacatori şi trupele militare.

Cel puţin cinci atacatori au fost implicaţi: doi au fost omorâţi de trupele militare în timpul luptei, doi şi-au detonat vestele iar unul a fost arestat de forţele militare.

Toate căile de acces către academia militară au fost blocate de poliţie, doar ambulanţele având voie să treacă.

După ce s-au terminat confruntările, forţele de securitate au recăpătat controlul asupra zonei. De asemenea, au fost confiscate o vestă, o mitralieră AK-47 şi amuniţie, a adăugat Waziri

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.