Un grup de persoane înarmate au atacat o bază a armatei din apropierea unei academii militare din Kabul, într-un nou episod violent, notează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oficiali ai Ministerului de Externe au declarat că cel puţin patru oameni înarmaţi au atacat baza în apropierea academiei militare Marshal Fahim în jurul orei cinci în dimineaţa zilei de luni, 29 ianuarie.

Atacul s-a soldat cu cel puţin un soldat mort şi trei răniţi, conform rapoartelor oficiale, în timp ce unul dintre atacatori s-a aruncat în aer, unul a fost omorât iar ceilalţi doi continuă luptele.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Un oficial militar a declarat pentru AFP că atacatorii nu au reuşit să intre în academia care este bine protejată.

Un rezident, Mohammad Ehsan, a spus că a auzit explozii în apropierea universităţii Marshal Fahim şi că acestea au durat aproximativ o oră. De asemenea, alte mici explozii au putut fi auzite în intervale mai mari.

Televiziunile locale au arătat o prezenţă militară şi de securitate importantă în apropierea academiei care se află în partea de vest a oraşului. În octombrie 2017, 15 persoane au fost ucise într-un atac asupra academiei.

Pentru moment, nimeni nu a revendicat atacul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.