Aeroportul Strasbourg-Entzheim şi EuroAirport au fost evacuate, sâmbătă după-amiezii, pentru a doua oară în două zile, din cauza unor alerte cu bombă. Traficul aerian a fost suspendat timp de două ore în Alsacia, relatază Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit cotidianului local DNA, personalul celor două aeroporturi a primit un e-mail care avertiza asupra prezenţei unei bombe.

Un mesaj asemănător cu acela primit cu o zi înainte.

Vineri, pasagerii au fost evacuaţi, dimineaţa de pe aeroportul din Strasbourg şi după-amiaza de pe aeroportul franco-elveţian Basel-Mulhouse.

În cadrul operaţiunilor desfăşurate de diversele echipe de genişti ale Jandarmeriei şi ale Securităţii Civile s-au putut inspecta clădirile, dar nu s-a găsit nimic suspect.

Alerta s-a încheiat la ora locală 16:15. "Aeroportul a fost redeschis şi operaţiunile de zbor se reiau treptat", se arată pe contul X al EuroAirport.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.