Zece persoane au fost rănite şi transportate la două spitale în urma accidentului produs în judeţul Constanţa şi în care au fost implicate un autobuz şi un autoturism. La această oră, Planul roşu de intervenţie a fost dezactivat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), zece persoane au fost rănite în urma accidentului şi transportate la Spitalul Judeţean Constanţa şi la Spitalul Medgidia.

Unul dintre răniţi - un bărbat în vârstă de 30 de ani, care se afla în autoturismul implicat în accident -  este în comă, fiind preluat de un elicopter SMURD şi dus la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Constanţa.

Alţi trei pacienţi, de "cod verde", au fost transportaţi cu autospeciala pentru victime multiple la Centrul de Primiri Urgenţe Medgidia, iar ceilalţi nouă răniţi, urgenţe "cod galben", au fost transportaţi cu ambulanţele SMURD şi cele ale SAJ Constanţa la UPU Constanţa.

În autoturismul implicat în accident se aflau patru persoane, iar în autobuz erau nouă pasageri.

Trei persoane şi-au pierdut viaţa în urma accidentului.

Potrivit autorităţilor, începând cu ora 14.54 a fost dezactivat plan roşu de intervenţie.    

Conform Poliţiei, accidentul a avut loc după ce autoturismul, care circula pe strada Silozului din Medgidia, a intrat în coliziune cu autobuzul care circula dinspre Constanţa spre Cernavodă, la intersecţia cu DN 22 C.      

Circulaţia rutieră a fost reluată pe DN22C, pe ambele sensuri de mers, a anunţat Centrul Infotrafic al Poliţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.