Un bărbat a fost reţinut, joi, fiind acuzat de ultraj şi conducere sub influenţa alcoolului, după ce a provocat un accident în judeţul Vrancea, a plecat de la locul faptei, iar atunci când a fost găsit de poliţişti a demarat în trombă, fără a se supune somaţiilor. Atunci când a fost prins de oamenii legii, el a provocat scandal şi l-a muşcat pe unul dintre poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Vrancea, dispeceratul Poliţiei Municipiului Focşani a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, în municipiul Focşani. 

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit zona, fiind identificat la scurt timp de poliţişti.

În timpul legitimării, conducătorul auto a demarat în viteză, autoturismul pe care-l conducea fiind blocat la câteva străzi distanţă, la aproximativ 1 km.

Întrucât se manifesta agresiv şi nu coopera, poliţiştii au imobilizat bărbatul.

"Precizăm că  acesta a opus rezistenţă, adresând injurii şi agresându-l fizic (prin muşcătură) pe unul dintre poliţiştii care intervenea", precizează IPJ Vrancea.

Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind  de 1.07 mg/l  alcool pur în  aerul expirat, ulterior fiind recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Având în vedere comiterea infracţiunii de ultraj, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani, iar joi magistraţii au dispus reţinerea bărbatului pentru 24 ore.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vrancea.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.