Trei persoane au fost rănite, una fiind inconştientă, după ce două maşini s-au ciocnit, joi dimineaţă, pe drumul naţional (DN) 2 (E85), în zona localităţii Bizigheşti, judeţul Vrancea. La ora transmiterii acestei ştiri, traficul în zona în care s-a produs accidentul este oprit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs joi dimineaţă, la ieşirea din localitatea vrânceană Bizigheşti către Mărăşeşti, pe DN 2 (E85).

Din primele informaţii, un autoturism a intrat pe contransens şi s-a ciocnit cu o altă maşină, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, Bogdan Toader.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, Paul Bîndar, trei persoane au fost rănite, în urma impactului, acestea rămânând încarcerate.

Toate cele trei victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Focşani, una dintre ele fiind inconştientă, a precizat reprezentantul ISU.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul pe DN 2 (E85) Focşani – Adjud este oprit pe ambele sensuri în zona în care s-a produs accidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.