Doi bărbaţi a căror activitate infracţională era monitorizată de poliţiştii din Vrancea de opt luni au fost prinşi în flagrant imediat după ce au intrat într-un apartament pentru a fura bunuri. Poliţiştii au găsit la ei staţii de emisie-recepţie, dar şi instrumente folosite la forţarea încuietorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vrancea, doi bărbaţi, în vârstă de 37 şi 38 de ani, din Coteşti şi Urecheşti, au fost prinşi în flagrant imediat după ce au intrat într-o locuinţă din comuna Boloteşti, cu intenţia de a sustrage bunuri.

Flagrantul a fost realizat în trafic, pe o stradă din municipiul Focşani, în zona Gară, activitatea infracţională a acestora fiind documentată circa 8 luni.

Asupra acestora au fost descoperite instrumente folosite la deschiderea, prin forţare, a încuietorii uşilor sau ferestrelor locuinţelor, precum şi staţii de emisie-recepţie. Totodată, cei doi sunt bănuiţi că, în cursul zilei de duminică, ar fi pătruns într-o locuinţă din municipiul Focşani, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 8.000 de lei.

Cei doi bărbaţi vor fi duşi la sediul Poliţiei Municipiului Focşani, pentru continuarea cercetărilor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, dar şi al colegilor din cadrul serviciilor de investigaţii criminale Braşov, Covasna şi Buzău.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.