Doi băieţi, în vârstă de 9 şi 10 ani, care ar fi plecat de acasă, din localitatea vrânceană Soveja, şi nu s-au mai întors au fost găsiţi, luni seară, într-o gospodărie nelocuită, la câteva sute de metri de casă. Ei au fost găsiţi de un poliţist care cunoaşte bine zona şi de un pădurar. În acest caz, a fost sesizată Protecţia Copilului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Judeţene Vrancea, poliţiştii au fost sesizaţi, luni seară, despre dispariţia a doi copii, în vârstă de 9, respectiv 10 ani, ambii din Soveja. Aceştia ar fi fost văzuţi ultima dată de dimineaţă, când au plecat de acasă şi nu au mai revenit.
 
Ca urmare, în zonă au fost direcţionaţi poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Panciu, cu mijloacele tehnice din dotare şi câinele de serviciu, jandarmi, pompieri, o echipă Salvamont, reprezentanţi ai Primăriei Soveja, localnici şi reprezentanţi ai Ocolului Silvic Soveja care au demarat activităţile de căutare în satul Dragosloveni.
 
"Marian, colegul nostru, cu o vechime de aproximativ 20 de ani în munca de poliţie, cunoscând bine zona, alături de un pădurar, a intituit unde ar putea merge cei doi minori şi astfel, echipa acestora i-a găsit, teferi, la câteva sute de metri de locuinţă, ascunşi într-o gospodărie nelocuită", a transmis Poliţia Vrancea.
 
În prezent, copiii se află alături de poliţişti, în acest caz fiind sesizată DGASPC Vrancea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.