Poliţiştii din Vrancea au deschis o anchetă, după ce au fosts esizaţi de către cadrele medicale care au intervenit la o adolescentă de 16 ani, găsită inconştientă în locuinţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Adolescenta a suferit un stop cardio-respirator, la scurt timp după ce a prezentat sângerări nazale masive, acesta fiind motivul pentru care a fost solicitată ambulanţa.

Conform reprezentanţilor SAJ Vrancea, apelul la 112 a anunţat faptul că adolescenta prezintă sângerări nazale puternice

La faţa locului s-a deplasat iniţial un echipaj SAJ de urgenţă tip B2 cu asistent din substaţia Năneşti, apoi a ajuns şi medicul de familie din localitate care a constatat că pacienta este în stare de inconştienţă. La solicitare s-a deplasat şi un echipaj SAJ de urgenţă tip C2 cu medic.

Cadrele medicale au efectuat manevre de resuscitare, însă fără succes, pacienta fiind declarată decedată.

Din primele informaţii, fata nu ar fi fost cunoscută cu afecţiuni medicale. Cauzele decesului urmează a fi stabilite în urma necropsiei.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Astăzi, în jurul orei 11.33, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea a fost sesizat de către Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vrancea cu privire la intervenţia la un apel 112, în comuna Băleşti, privind starea de inconştientă a unei minore, în vârstă de 16 ani”, a transmis, marţi, Poliţia Judeţeană Vrancea.

Sursa citată a precizat că la faţa locului, alături de reprezentanţii S.A.J. Vrancea, a ajuns şi un echipaj de poliţie, însă, din păcate, s-a constatat decesul minorei.

”În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor in care a avut loc decesul şi luării măsurilor legale ce se impun”, a mai transmis sursa citată.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.