Poliţiştii din Vrancea fac cercetări după ce o femeie din Reghiu a reclamat că fiul său, în vârstă de patru ani, ar fi fost violat de băiatul unei vecine, în vârstă de 11 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Copilul de patru ani ar fi fost lăsat în grija unei vecine a familiei sale, pentru câteva ore. Copilul femeii căreia îi fusese încredinţat în grijă micuţul ar fi fost cel care l-ar fi violat.

Joi seară, mama copilului agresat sexual s-a prezentat la Spitalul Judeţean Focşani, spunând că fiul ei ar fi fost violat în urmă cu 6 zile şi are nevoie de îngrijiri medicale. Copilul a fost internat la Chirurgie Infantilă.

Poliţiştii au început cercetări în acest caz.

"În data de 15 aprilie a.c., ora 20.20, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Odobeşti au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie cu privire la faptul că fiul ei, minor, a fost agresat sexual în urmă cu 6 zile de către un alt băiat, în vârstă de 11 ani. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol", transmite, vineri, IPJ Vrancea.

Copilul de patru ani urmează să fie examinat din punct de vedere medico-legal, în funcţie de acest rezultat urmând a fi continuată ancheta în acest caz.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.