Poliţiştii din Vrancea au deschis o anchetă după ce un bărbat din Focşani a anunţat autorităţile că a găsit-o pe soţia sa moartă, pe bancheta din spate a autoturismului său. Trupul nu prezenta urme vizibile de violenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Vrancea, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Focsani desfăşoară cercetări la faţa locului cu privire la un caz de deces, sesizat luni, prin apel 112.
 
”Din primele verificări efectuate rezultă că apelantul, un bărbat din municipiul Focşani, a găsit-o pe soţia sa, în vârstă de 32 ani, decedată, pe bancheta din spate a autoturismului personal, parcat pe o stradă din municipiu. Cadavrul, care nu prezenta urme vizibile de violenţă, a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului”, a arătat sursa citată.
 
Cercetările continuă, sub coordonarea procurorului de caz, într-un dosar penal deschis pentru ucidere din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.