Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, iniţiatorul proiectului MagiCAMP, destinat în principal copiilor bolnavi de cancer, anunţă că birourile organizaţiei au fost ţinta unei spargeri, fiind furate jumătate din laptopuri. El spune că nu ştie dacă furtul l-a vizat pe el, organizaţia sau nişte obiecte şi face apel ca laptopurile să fie returnate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În noaptea asta, biroul MagiCAMP a fost spart. Nu ştiu dacă am fost vizat eu, organizaţia sau pur şi simplu nişte obiecte", anunţă Voiculescu.

El relatează că cei care au intrat au purtat mănuşi şi au forţat fereastra, furând doar jumătate din laptopurile din birou şi nefiind interesaţi de banii care erau la vedere pe raft, de restul tehnicii de calcul sau de cheia de la maşina parcată în faţa blocului.

"Dacă au fost pur şi simplu hoţi... şi dacă au vrut pur şi simplu să facă rost de bani... îi rugăm să le aducă înapoi astăzi. Dincolo de obiectele pe care ar putea primi câteva sute de euro, este munca de luni de zile a echipei care organizează taberele pentru copii cu afecţiuni grave şi toate celelalte proiecte MagiCAMP", încheie Vlad Voiculescu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.