Un tânăr de 24 de ani care făcea lucrări la acoperişul unei şcoli din municipiul Huşi, judeţul Vaslui, a fost rănit după ce a căzut de la o înălţime de aproximativ nouă metri. El a suferit mai multe fracturi şi traumatisme, fiind trasferat la un spital din Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui a anunţat că echipajul ambulanţei SMURD tip B2 (EPA) a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical unui bărbat care a căzut de la o înălţime de aproximativ nouă metri, de pe acoperişul Şcolii "Sfânta Ecaterina" din municipiul Huşi. 
 
"La sosirea echipajului de intervenţie, victima în vârstă de aproximativ 24 ani se afla în stare de semiconştienţă şi prezenta multiple traumatisme şi fracturi deschise. Victima lucra la acoperişului clădirii", a arătat ISU Vaslui.
 
Tânărul a fost transportat la Spitalul Municipal "Dimitrie Castroian" din Huşi, fiind diagnosticat cu fracturi deschise la picioare, traumatisme ale mâinii stângi şi ale muşchilor. Ulterior, el a fost dus la o unitate medicală de specialitate din judeţul Iaşi, deoarece exista posibilitatea să fi suferit traumatisme ale organelor interne.
 
Cercetările privind cauza şi circumstanţele producerii acestui accident sunt cercetate de instituţiile abilitate în acest sens.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.