Un incendiu puternic a izbucnit vineri dimineaţă la o şcoală din localitatea Poieneşti, din judeţul Vaslui. Conform prefectului judeţului, şcoala, recent renovată, nu avea autorizaţie de securitate la incendiu.Reprezentanţii ISU afirmă că în momentul izbucnirii focului, pe holul şcolii erau şase elevi, care au fost însă evacuaţi rapid de cadrele didactice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conforn ISU, incendiul a izbucnit în încăperea în care se afla centrala termică a clădirii, iar la sosirea echipajelor de intervenţie incendiul cuprinsese tot acoperişul clădirii, aproximativ 100 de metri pătraţi.

În şcoală erau doar şase elevi, aflaţi pe hol, pentru că tocmai sosise microbuzul şcolar.

Prefectul de Vaslui Mircea Gologan a precizat la Antena 3 că incendiul a fost localizat şi că pompierii intervin pentru stingerea focului.

Gologan a afirmat că din informaţiile pe care le deţine clădirea nu avea autorizaţie de securitate la incendiu. De asemenea, prefectul a afirmat că elevii vor învăţa online.

Potrivit lui Gologan, nu sunt clădiri învecinate care să fie puse în perricol.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.