Elicopterul SMURD a fost solicitat, luni, în judeul Vaslui pentru preluarea a doi copii care au suferit arsuri grave în urma unui incendiu. Un copil în vârstă de 3 ani are arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corporală, iar celălalt, în vârstă de un an şi opt luni, are afectate căile respiuratorii. Se pare că cei mici au fost lăsaţi nesupravegheaţi în casă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, un incendiu a izbucnit, luni, în localitatea Băcesti - Păltiniş, doi copii fiind răniţi. 

Unul dintre copii are trei ani şi a suferit arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corporală, iar cel de-al doilea are un an şi opt luni şi are arsuri pe 13 la sută din corp, dar are şi căile respiratorii efactate. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Elicopterul SMURD a fost solicitat pentru a preluat răniţii şi a-i transporta la un spital din Bucureşi. 

Deocamdată, pompierii nu au stabilit cauza producerii incendiului, dar se pare că cei mici au fost lăsaţi nesupravegheaţi în casă, fiind scoşi de către vecini. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.