Un bărbat în vârstă de 40 de ani a murit în ambulanţă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a fost bătut de paznicul unei ferme din care acesta ar fi intenţionat să fure. Bărbatul care l-a lovit a declarat poliţiştilor că victima l-a ameninţat cu un cuţit. În această cauză se fac cercetări pentru tâlhărie calificată şi loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc vineri seară, în localitatea Tutova din judeţul Vaslui. 
 
„La data de  11 februarie 2022, ora 19.30, poliţiştii Postului de Poliţie Tutova, din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bârlad, au fost sesizaţi de către reprezentantul unei societăţi comerciale care deţine o fermă agricolă, un bărbat, de 44 de ani, cu privire la faptul că ar fi surprins, în flagrant, un bărbat care ar fi sustras furaje de la o fermă amplasată în localitatea Tutova, judeţul Vaslui. Încercând să îşi asigure scăparea, prezumtivul autor, un bărbat de 40 de ani, din localitatea Tutova, l-ar fi ameninţat cu un cuţit pe reprezentantul societăţii. Acesta din urmă l-ar fi lovit cu un corp contondent”, informează Poliţia judeţeană Vaslui.
 
Bărbatul de 40 de ani a fost transportat iniţial la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad. Cadrele medicale de acolo au decis transferul la un spital din Iaşi, însă  pe timpul nopţii bărbatul a murit în ambulanţă. 
 
În acest caz se fac cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, cauza fiind preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.