Un autoturism în care se aflau două persoane s-a răsturnat, sâmbătă după amiază, şi a rupt un stâlp de electricitate pe DN 64. Una dintre persoane aflate în maşină a fost scoasă de către echipajele de descarcerare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Din primele verificări efectuate se pare că ar fi vorba de un bărbat de 46 de ani, care în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 64, în localitatea Marcea, ar fi intrat într-un stâlp. În urma impactului a rezultat rănirea a 3 persoane, care au fost conduse la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, informează Poliţia judeţeană Vâlcea.
 
Potrivit ISU Vâlcea, una dintre persoanele aflate în autoturism a fost găsită prinsă între fiarele maşinii, fiind scoasă de către echipajele de descarcerare.
O a doua victimă reuşise să iasă din autoturismul răsturnat înainte de sosirea echipajelor de prim ajutor. Conform sursei citate, o a treia victimă a plecat de la locul accidentului însă a revenit ulterior, solicitând ajutor medical.
 
Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor în care au avut loc evenimentul rutier.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.