Traficul rutier pe Drumul Naţional 64, la Râureni, judeţul Vâlcea, se desfăşoară alternativ pe un singur fir în urma unui accident rutier în care au fost implicate patru maşini, iar trei persoane au fost rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic anunţă că traficul rutier pe DN 64, în localitatea Râureni, judeţul Vâlcea, se desfăşoară alternativ pe un singur fir din cauza unui accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme.

”Cauza producerii este nepăstrarea distanţei de siguranţă, iar în urma evenimentului au rezultat trei persoane rănite, dintre care una încarcerată”, anunţă Infotrafic.

La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Vâlcea au anunţat că un autoturism care a oprit pentru a vira la stânga a fost lovit din spate de o altă maşină, fiind proiectat într-o dubiţă pe contrasens. Cea de-a patra maşină a fost acroşată în impact.

Două persoane au fost rănite din dubiţă şi una din din maşina care a provocat accidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.