O fată de 15 ani din Râmnicu Vâlcea este cercetată de poliţişti după ce a bătut-o pe o altă adolescentă, în vârstă de 14 ani. Oamenii legii s-au sesizat după ce imaginile au apărut pe internet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În înregistrarea video, agresoarea îi cere celeilalte fete să îşi ceară iertare, apoi o loveşte de mai multe ori cu palmele şi cu picioarele, în timp ce alţi tineri se uită fără să intervină.
 
Potrivit Poliţiei Judeţene Vâlcea, poliţiştii din cadrul Politiei municipiului Râmnicu Vâlcea s-au autosesizat, vineri, după ce în mediul online a apărut o filmare cu un conflict spontan apărut între două tinere, de 15, respectiv 14 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea.
 
În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că cele două tinere au avut un schimb de replici şi ulterior una dintre fete a lovit-o pe cealaltă cu palmele şi picioarele.
 
"În cauza se efectuează cercetări faţa de tânăra de 15 ani pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe", arată Poliţia Vâlcea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.