Un incendiu de proporţii s-a produs, în noaptea de duminică spre luni, la o fabrică de prelucrare a textilelor din localitatea Copăcelu, judeţul Vâlcea. Focul se manifestă pe o suprafaţă de 8.000 – 10.000 de metri pătraţi, iar pompierii intervin cu mai multe autospeciale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Vâlcea, un incendiu s-a produs, în noaptea de duminică spre luni, la o societate comercială de prelucrare a textilelor, din localitatea Copăcelu, Râmnicu Vâlcea. 

”Incendiul se manifestă la o hala de producţie. La aceasta oră, pompierii militari intervin pentru stingerea incendului. Arde o hală în suprafaţă de aproximativ 8.000 -10.000 de metri pătraţi. Din primele informaţii nu s-au înregistrat victime”, au anunţat reprezentanţii ISU Vâlcea.

Potrivit acestora, intervin 11 autospeciale de stingere, două autoscări, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

De asemenea, pompierii militari sunt sprijiniţi de Serviciul Privat Oltchim, cu o autospecială de stingere şi o autoplatformă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.