Autorităţile din judeţul Vâlcea l-au găsit, luni, pe bărbatul dispărut duminică seară după o viitură. Acesta le însoţea pe fata de 12 ani care a murit înecată şi pe mama ei, care a reuşit să ajungă teafără pe mal. Bărbatul a fost găsit în viaţă, la aproximativ doi kilometri de locul în care a dispărut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, bărbatul care dispărut duminică seară după o viitură a fost găsit teafăr şi nevătămat, la aproximativ doi kilometri de locul în care a fost văzut ultima dată.  

El se afla cu o fetiţă de 12 ani şi cu mama acesteia şi au vrut să traverseze un pârău. Bărbatul a luat fetiţa în spate, dar aceasta a fost dusă de ape, fiind găsită ulterior de căre pompieri. Medicii au încercat să o resusciteze, dar fără succes. Mama fetei a reuşit să ajungă pe malul celălalt. 

Bărbatul nu are nicio problemă de sănătate şi a fost descoperit într-o zonă împădurită de către echipajele de salvare formate din şapte pompieri, dar şi de poliţişti, jandarmi şi membri ai Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Iniţial, autorităţile au crezut că este vorba despre tatăl fetei înecate, care ar fi pornit în căutarea acesteia, ulterior stabilind că bărbatul este o cunoştinţă, care face diferite treburi gospodăreşti pentru familia respectivă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.