Un bărbat de 57 de ani din localitatea vâlceană Călimăneşti -Jiblea Veche a fost luat de viitura formată în urma ploilor abundente, fiind găsit decedat sâmbătă, anunţă ISU Vâlcea. Tot în judeţul Vâlcea, populaţia localităţii Băbeni a fost prealertată pentru că un pârâu riscă să se reverse şi sunt făcute consolidări ale malului, iar un pod situat pe un drum judeţean a fost afectat de aluviuni, circulaţia fiind deviată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform ISU, bărbatul a fost luat de viitură în urma ploilor abundente de noaptea trecută, sâmbătă dimineaţă fiind anunţată dispariţia sa.

Echipajele ISU au început căutările, bărbatul în vârstă de 57 de ani, dăn Călimăneşti - Jiblea Veche fiind găsit decedat.

De asemenea, tot ca urmare a precipitaţiilor abundente din ultima perioadă, pârâul Stâncălău pune în pericol un grup de gospodării din localitatea Băbeni. Populaţia din aceasta zonă a fost prealertată, iar acest pârâu este sub monitorizarea SGA şi ISU Vâlcea, fiind luate  măsuri pentru consolidarea malului.

Totodată, pe DJ 646E, în comuna Bărăbăteşti, sat Bodeşti, structura de rezistenţă a podului care traversează râul Otasău a fost afectată din cauza aluviunilor. Traficul a fost deviat, iar sectorul de drum urmează să fie semnalizat corespunzător.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.