Poliţiştii din Vâlcea au demarat o anchetă după ce un bărbat de 40 de ani şi fiul său de 7 au căzut de la etajul unui bloc din Râmnicu Vâlcea. Bărbatul a murit în urma rănilor sufrite. Încă nu se ştie dacă a fost o acţiune intenţionată sau un accident.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, în jurul orei 16:00, poliţiştii din Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că 2 persoane s-au precipitat de la etajul unui bloc. Din primele verificări se pare că ar fi vorba de un bărbat, în vârstă de 40 de ani şi de copilul său minor, în vârstă de 7 ani”, a transmis IPJ Vâlcea.  

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical, care a transportat victimele la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

Ulterior, autorităţile au anunţat că bărbatul a decedat.  

”În continuare, poliţiştii efectuează cercetări, pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au mai transmis poliţiştii.  

Aceştia nu au stabilit încă dacă a fost vorba despre o acţiune intenţionată sau nu şi care ar fi putut fi motivul. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.