O turistă aflată pe Valea Prahovei a filmat doi urşi care se plimbă pe stradă, în staţiunea Sinaia. Imaginile, surprinse la intrarea într-unul dintre hotelurile din oraş, sunt însoţite de comentariul: „nu sunteţi in siguranţă nici voi şi nici copiii voştri!”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 

 
În imaginile postate pe Facebook se vede cum apare o ursoaică şi se îndreaptă către intrarea în hotel, ea fiind urmată de puiul său. Totul a fost filmat în plină zi. 
 
„La Sinaia dacă mergeţi să nu vă luaţi în calcul o plimbare pe jos, asta dacă nu ţineţi morţiş să vă plimbaţi împreună cu urşii! Nu sunteţi în siguranţă nici voi şi nici copiii voştri! Iubim animalele dar nu vrem să fim hrana lor! Şi nu uitaţi ca nimeni niciodată nu vă ajută! Sunteţi pe cont propriu!”, este comentariul postat de turista care a postat, vineri, imaginile pe Facebook. 
 
Apariţia urşilor în Sinaia este tot mai frecventă în ultima perioadă, autorităţile emiţând în repetate rânduri alerte care anunţă prezenţa animalelor sălbatice în staţiune. 
 
Sâmbătă, mii de turişti se află pe Valea Prahovei, unde sunt condiţii foarte bune de schi. Înainte de ora 11:00, administratorii telegondolei din Sinaia anunţau că nu mai sunt locuri de parcare la staţia instalaţiei care urcă spre Cota 1400 din Masivul Bucegi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.