Poliţiştii din Ilfov au făcut, miercuri, verificări la un cămin pentru vârstnici din Voluntari, după ce poliţiştii au fost informaţi că unitatea funcţiona în continuare, deşi fusese închisă. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”În urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii Ilfoveni la centrul de persoane vârstnice la care se referă materialul apărut în spaţiul public, poliţiştii oraşului Voluntari s-au sesizat din oficiu, context în care au deschis un dosar de urmărire penală, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi”, a transmis IPJ Ilfov. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: IPJ Ilfov a fost sesizat că un cămin din Voluntari, care fusese închis de autorităţi, funcţionează în continuare.

”La această oră, Poliţiştii Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Ilfov, ai Serviciului de Ordine Publică Ilfov şi poliţişti din Voluntari desfăşoară activităţi din competenţă la căminul de bătrâni respectiv,  pentru  stabilirea situaţiei de fapt şi de drept în ceea ce priveşte legalitatea funcţionării”, a transmis IPJ Ilfov.

Surse judiciare au precizat că echipele de control sunt în prezent la faţa locului şi urmează să stabilerască dacă cele sesizate se confirmă şi dacă sunt vârstnici îngrijiţi în locaţia respectivă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.