Poliţişti, jandarmi şi specialişti SRI fac verificări, vineri seară, pe o stradă din municipiul Sibiu, după ce o femeie a anunţat că pe trotuarul din faţa casei sale se află un troller abandonat. Ulterior, s-a stabilit că trollerul era gol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - "Misiunea forţelor de ordine s-a încheiat. Trollerul era gol, fără a prezenta vreun pericol", a transmis Poliţia Judeţeană Sibiu.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Poliţia Judeţeană Sibiu a fost anunţată, vineri, în jurul orei 18:30, de către o femeie care a sunat la 112, despre faptul că pe trotuarul din faţa casei sale, situată pe strada G. Enescu din municipiul Sibiu, se află un troler, abandonat. 
 
"Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu a dislocat de urgenţă la faţa locului mai multe echipaje din sistemul de ordine şi siguranţă publică şi poliţie rutieră, în vederea asigurării perimetrului zonei, evaluării riscurilor şi luării tuturor măsurilor pentru protejarea populaţiei. În paralel, a fost solicitată prezenţa specialiştilor SRI pentru efectuarea controlului pirotehnic", a anunţat Poliţia Judeţeană Sibiu.
 
În sprijin, au fost dislocate forţe ale IJJ Sibiu şi ISU Sibiu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.