Un bărbat de 32 de ani, urmărit internaţional pentru trafic de persoane, proxenetism, trafic de droguri şi infracţiuni la regimul armelor, a fost adus, vineri seară, din Marea Britanie

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ”Astăzi, 8 decembrie 2023, un bărbat, de 32 de ani, urmărit internaţional din categoria MOST WANTED, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, proxenetism, trafic de droguri şi infracţiuni la regimul armelor, a fost adus în ţară, din Marea Britanie, de către o escortă din cadrul Poliţiei Române”, a anunţat Poliţia Română.
 
Bărbatul a fost condamnat la 7 ani şi 2 luni de închisoare de către Tribunalul Tulcea. 
 
În luna octombrie 2016, acesta a indus în eroare o femeie, pe care a ţinut-o la domiciliul său şi a transportat-o în Germania, unde a obligat-o la practicarea prostituţiei. 
 
Bărbatul va fi dus într-o unitate de detenţie, pentru executarea pedepsei.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Conform surselor citate, Memet Ali Gener, născut la data de 09.10.1991, urmărit internaţional din categoria ”MOST WANTED”, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane, proxenetism, trafic de droguri şi infracţiuni la regimul armelor, va fi extrădat din Marea Britanie şi va sosi la Bucureşti vineri seară.
 
Bărbatul a fost condamnat la 7 ani şi 2 luni de închisoare de către Tribunalul Tulcea. 
 
În luna octombrie 2016, acesta a indus în eroare o persoană de sex feminin, pe care a ţinut-o la domiciliul său şi a transportat-o în Germania, unde a obligat-o să practice prostituţia.
De asemenea, a introdus în Romania un pistol şi grindere pentru mărunţirea canabisului. La domiciliul său, a fost pus în evidenţă THC - tetrahidrocanabinol, principalul compus cu efect psihoactiv din pşlanta de canabis.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.