Pompierii din Timiş intervin, miercuri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un TIR care transporta mase plastice. Incendiul are loc pe autostrada A1, pe sensul de mers Arad-Timişoara, traficul fiind deviat. Circulaţia a revenit la normal după circa două ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Circulaţia rutieră a fost reluată pe autostrada A1, sensul de mers Arad - Timişoara, după aproximativ două ore de la izbucnirea incendiului la un TIR care transporta mase plastice.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
ŞTIREA INIŢIALĂ - "La ora 10:55 am fost anunţaţi prin apel 112 despre producerea unui incendiu la un autotren, pe A1 - km 508. Au fost alertate Detaşamentul 1 de Pompieri Timişoara şi Punctul de lucru Pişchia şi trimişi la locul evenimentului 2 ofiţeri şi 11 subofiţeri, cu 1 autospecială de serviciu, 1 autospecială de primă intervenţie şi comandă şi 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă", transmite ISU Timiş.
 
FOTO: ISU Timiş
FOTO: ISU Timiş
 
Remorca TIR-ului arde generalizat, iar capul tractor a fost decuplat.
 
"La sosirea forţelor de intervenţie la faţa locului s-a constatat faptul că remorca autotrenului ardea generalizat. Capul tractor al autotrenului a fost decuplat", precizează ISU Timiş.
 
Autotrenul era încărcat cu deşeuri de mase plastice.
 
În urma incendiului nu s-au înregistrat victime.
 
Traficul rutier este deviat prin localitatea Orţişoara.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.