Un bărbat din Vaslui a murit, joi, după ce a fost împuşcat în cap de un agent de poliţie de la Rutieră care îl urmărea, încercând să-l oprească după comiterea unei infracţiuni. Poliţia Română spune că arma agentului s-a descărcat accidental.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Vaslui, bărbatul a fost grav rănit şi a fost dus la Spitalul Judeţean, unde a decedat în jurul orei 15.00.

Conform Poliţiei Române, în zona industrială a municipiului Vaslui, un agent de poliţie din cadrul Biroului Rutier l-a urmărit pe tânăr, suspectat de comiterea unei infracţiuni în trafic, încercând să-l oprească prin somare verbală şi foc în plan vertical. Arma poliţistului s-a descărcat, însă, accidental, atunci când s-a încercat imobilizarea bărbatului, rănindu-l la cap, afirmă reprezentanţii Poliţiei Române.

Bărbatul este din comuna vasluiană Puşcaşi, fiind cercetat în mai multe dosare, pentru diverse infracţiuni comise în trafic.

Astfel, pe 24 august 2016 şi pe 24 decembrie 2016 a refuzat să îi fie recoltate probe biologice, el fiind trimis în judecată pentru aceste fapte pe 11 martie 2017. De asemenea, pe 12 octombrie 2017, a provocat un accident rutier fără victime, întocmindu-se dosar penal pentru conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Poliţiştii au stabilit că joi, înainte de incident, el se afla la volanul unui autoturism fără a avea permis de conducere.

Cazul de joi este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.