Un autovehicul a lovit un panou de afişaj, pe Autostrada A 2, apoi s-a răsturnat pe partea carosabilă, fără a exista victime. Ciruclaţia este blocată temporar pentru îndepărtarea unor elemente metalice de pe carosabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Seara trecută, în jurul orei 00:20,  pompierii constănţeni au intervenit la un accident rutier, pe A2, pe  sensul de mers spre Bucureşti. La faţa locului au fost alocate o autospecială de stingere, o automacara, o descarcerare şi un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa. Sosiţi la faţa locului, pompierii au găsit un autocamion care a rupt panou electronic de informare”, a transmis IPJ Constanţa.

Sursa citată a precizat că traficul este oprit temporar pentru mutarea unor elemente metalice în afara părţii carosabile. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Un ansamblu auto a lovit un panou apoi s-a răsturnat pe partea carosabilă, blocând circulaţia pe prima şi a doua bandă pe Autostrada A2 pe sensul Constanţa – Bucureşti, la kilometrul 196, în zona localităţii Murfatlar, judeţul Constanţa. Incidentul nu s-a soldat cu victime”, transmite Centrul Infotrafic din IGPR.

Traficul se desfăşoară dirijat, pe banda de urgenţă.

Se estimează că circulaţia va fi reluată după ora 09.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.