Un tren de marfă s-a defectat, luni seară, între Băneasa şi Pantelimon, în zona barierelor de la trecerea la nivel cu calea ferată din zona Petricani. Barierele au rămas coborâte, astfel că traficul rutier a fost oprit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”La.ora 18.58, trenul de marfă a fost retras din linie curentă, fiind astfel eliberată zona de acţiune a instalaţiei de semnalizare a traficului feroviar şi rutier de la trecerea la nivel, km 10+123. Circulaţia rutieră s a reluat în condiţii normale, la trecerea la nivel din zona Petricani”, a transmis purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Un tren de marfă a rămas defect între Pantelimon şi Băneasa, pe raza de acţiune a instalaţiei de semnalizare şi funcţionare a barierelor de la trecerea la nivel cu calea ferată din zona Petricani. Menţionăm faptul că barierele de la pasajul rutier rămân în poziţia orizontală, cu interzicerea traficului rutier, pânâ când operatorul naţional de transport feroviar de marfă trimite locomotivă de ajutor pentru tractarea trenului defect”, a anunţat purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.
 
Conform sursei citate, pentru redeschiderea traficul rutier dirijat în zona Petricani, reprezentanţii Regionalei CF Bucureşti au informat Poliţia TF şi au solicitat totodată colaborare şi intervenţie pentru dirijarea traficului în zona pasajului, până la sosirea locomotivei de ajutor şi retragerea trenului din zona de acţiune a instalaţiei de semnalizare pentru pasajul de la km 10+123.
 
”Regretăm această situaţie şi le adresăm scuzele necesare participanţilor la traficul rutier. De asemenea, facem menţiunea că ţinem permanent legătura cu operatorul de feroviar marfă, astfel încât trenul rămas defect să fie retras din zona respectivă în cel mai scurt timp”, a transmis purtătorul de cuvânt al CFR SA.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.