Traficul feroviar este blocat joi dimineaţă între staţiile Valea Vişeului şi Petrova, judeţul Maramureş, din cauza căderilor de pietre de pe versanţi, patru trenuri fiind afectate. Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a precizat că circulaţia feroviară este închisă începând cu ora 2.10 între staţiile Valea Vişeului - Leordina, din cauza căderilor de pietre şi zăpadă de pe versant, care au blocat linia de cale ferată, au afectat plugul locomotivei unui tren şi au provocat deraierea a două vagoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că circulaţia feroviară este închisă începând cu ora 2.10  între staţiile Valea Vişeului - Leordina, din cauza căderilor de pietre şi zăpadă de pe versant, care au blocat linia de cale ferată. Menţionăm faptul că, trenul R 4111, care tranzita zona în momentul producerii avalanşei, are plugul locomotivei avariat, iar primele două vagoane au deraiat de câte un boghiu. Niciun călător din tren nu a fost rănit, aceştia fiind preluaţi cu mijloace auto până în staţia Salva, de unde şi-au continuat călătoria cu alte garnituri care circulau pe aceeaşi rută:, anunţă compania.

Pentru menţinerea continuităţii traficului feroviar se asigură încă din timpul nopţii transbordare cu mijloace auto pe relaţia Vişeu de Jos - Sighetu Marmaţiei. Până la această oră s-a asigurat transbordare auto pentru trenurile R 4111, R 4651, R 4133 şi R 4650. Această măsură se menţine şi în următorul interval orar pentru călătorii din trenurile R 4135, R 4635 şi R 4134.

 "Circulaţia este blocată pe Secţia de cale ferată 409, între staţiile Valea Vişeului şi Petrova, judeţul Maramureş, din cauza căderilor de pietre de pe versantul muntelui pe liniile de cale ferată, la kilometrul 9+800", anunţă Centrul Infotrafic.

Nu au fost înregistrate victime, iar în prezent se lucrează pentru înlăturarea pietrelor căzute şi reluarea circulaţiei feroviare, fiind afectate patru trenuri de călători. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.