Pompierii au fost solicitaţi să întervină în noaptea de marţi spre miercuri, după ce un om a fost văzut intrând în apele râului Bega şi nu a mai ieşit. La faţa locului intervin echipaje de pompieri şi scafandri şi a fost solicitat şi sprijinul colegilor lor din Arad şi Hunedoara. Trupul unui bărbat a fost scos din apă. Bărbatul are 19 ani, este din Republica Moldova şi studia la Timiăoara, conform IPJ Timiş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE - ”Bărbatul a fost identificat, este vorba de un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Republica Moldova”, anunţă IPJ Timiă, care precizează că acesta studia la Timiăoara.
 
În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi fac cercetări pentru stabilirea tutoror circumstanţelor în care a avut loc acest incident.
UPDATE: Trupul unui bărbat a fost scos de scafandri din râul Bega. Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare făcute de echipajele medicale aflate la faţa locului.
 
"Din nefericire, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarată decedată", a transmis ISU Timiş.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Din primele informaţii, omul care intrase în râul Bega ar fi fost văzut de doi studenţi care au sunat imediat la numărul de urgenţă 112.
 
”În data de 21.02.2024, la ora 04:18, am fost solicitaţi să intervenim pentru căutarea-salvarea unei persoane din râul Bega, în zona Parcul Copiilor din Timişoara.
La faţa locului s-au deplasat echipaje din cadrul Detaşamentului 1 Timişoara cu două autospeciale şi două bărci, şi un echipaj SMURD. A fost solicitat sprijinul scafandrilor din judeţele Arad şi Hunedoara”, a transmis ISU Timiş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.