Zece persoane au fost rănite, marţi seară, după ce un microbuz şi două autoturisme au fost implicate într-un accident produs în apropiere de Timişoara, în dreptul localităţii Giarmata Vii. În cele trei autovehicule se aflau 11 persoane. Una dintre victime a rămas încarcerată. Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs în urma unei depăşiri neregulamentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit ISU Timiş, 4 persoane au fost transportate cu trei ambulanţe SAJ la Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara şi o a cincea a fost transportată de o altă ambulanţa SAJ către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă "Pius Brînzeu" Timişoara.

Alte 2 victime au fost transportate de două ambulanţe SMURD către Spitalul Judeţean Timişoara, respectiv Spitalul Municipal Timişoara.
 
De asemenea, trei persoane au fost transportate de o ambulanţă SMURD şi autospeciala de transport personal şi victime multiple către Spitalul Municipal Timişoara.
 
Potrivit IPJ Timiş, accidentul a avut loc după o depăşire neregulamentară.
 
”Un bărbat în vârstă de 29 de ani a condus un autoturism pe Centura Timişoarei, dinspre aeroport spre DN 69, iar la un moment dat a efectuat neregulamentar manevra de depăşire şi a intrat în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, care circula regulamentar din sensul opus de mers, ulterior, autoturismul fiind proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 21 de ani, care circula regulamentar dinspre aeroport spre DN 69”, a transmis IPJ Timiş.
 
Potrivit IPJ, in urma impactului a rezultat rănirea şoferilor de 29 şi 43 de ani şi a 8 pasageri din microbuz (un bărbat şi 7 femei), aceştia fiind duşi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 
 
Conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. 
 
A fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Timiş, accidentul a avut loc marţi, la ora 17.13.

"Am fost solicitaţi să intervenim pentru asigurarea măsurilor PSI, descarcerare şi prim-ajutor în urma unui accident rutier produs pe Centura Giarmata Vii. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Timişoara cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple şi trei ambulanţe SMURD. În sprijin intervin şi trei ambulanţe SAJ", a precizat ISU Timiş.

În accident au fost implicate două autoturisme şi un microbuz, cu un total de 11 persoane.

"În urma evenimentului au rezultat 9 victime, dintre care o persoană a rămas încarcerată", a transmis ISU Timiş.

Poliţiştii urmează să stabilească, în cadrul unei anchete, cum s-a produs acest accident rutier.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.