Pompierii din judeţul Timiş au intervenit, joi, pentru salvarea unui bărbat care a fost prins sub un mal de pământ în timp ce lucra la canalizare, în localitatea Bacova. Acolo au fost mobilizate autospeciale, buldoexcavatoare şi o ambulanţă SMURD. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a fost declarat decedat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Bărbatul surprins de un mal de pământ în timp ce lucra la canalizare în localitatea Bacova din judeţul Timiş a fost declarat decedat. Acesta avea 43 de ani.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Pompierii din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Timişoara, Lugoj şi Staţiei Buziaş intervin în localitatea Bacova pentru extragerea unei persoane rămase blocată sub pământ surpat”, a transmis ISU Timiş. 
 
La faţa locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, un autocamion cu container multirisc, două buldoexcavatoare şi o ambulanţă SMURD cu medic.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.