O explozie urmată de incendiu s-a produs, joi, la un bloc de locuinţe în localitatea Nădrag, judeţul Timiş, o persoană fiind grav rănită. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 30 de ani, cu arsuri pe 80% din suprafaţa corporală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Victima, în vârstă de aproximativ 67 ani, prezintă arsuri pe 80% din suprafaţa corpului. Aceasta a fost transportată către Clinica de Chirurgie Plastică "Casa Austria" Timişoara”, a transmis ISU Timiş. 

La locul evenimentului s-au deplasat 12 pompieri din cadrul Detaşamenului Lugoj cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospeciala de stingere, o autoscară mecanică de lucru şi salvare de la înălţime şi o ambulanţa SMURD. În sprijin a intervenit şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Nădrag.
 
17 persoane s-au autoevacuat, iar alte 2 persoane au fost evacuate de către pompieri.

UPDATE: ISU Timiş intervine la faţa locului cu mai multe autospeciale. 

Pompierii au precizat că explozia a fost urmată de incendiu şi s-a produs într-un apartament de la etajul al doilea. 

Victima este un bărbat de aproximativ 30 de ani, care a suferit arsuri pe jumătate din suprafaţa corporală, fiind preluat şi transportat către elicopterul SMURD. 

Doar două persoane au fost evacuate din imobil. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Explozie la un bloc de locuinţe, în localitatea Nădrag, jud. TIMIŞ, o persoană în stare gravă, cu arsuri”, a transmis, joi, Inspectoratul General de Aviaţie al MAI.

Sursa citată a precizat că intervine elicopterul SMURD de la Caransebeş, împreună cu pompierii de la ISU Timiş, misiunea fiind în dinamică.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.