O maşină condusă de o femeie a lovit, joi seară, un adolescent de 13 ani care traversa pe o trecere de pietoni, în oraşul Gătaia din judeţul Timiş, după care autoturismul a ajuns pe trotuar, accidentând alte persoane. În total, doi copii şi trei adulţi au fost răniţi, fiind transportaţi la spital. Poliţiştii au precizat că rezultatele la etilotest şi drugtest au fost negative în cazul femeii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Femeia a fost testată şi cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind negativ, a transmis IPJ Timiş.

UPDATE - ”La data de 28 septembrie a.c., o femeie, în vârstă de 58 de ani, a condus un autoturism pe strada Republicii din oraşul Gătaia, iar, la un moment dat, a surprins şi acroşat un pieton, respectiv un minor, în vârstă de 13 ani, după care a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare a autoturismului şi a pătruns pe trotuar, lovind o minoră, în vârstă de 15 ani, 2 femei, de 32 şi 37 de ani, şi un bărbat, în vârstă de 29 de ani”, a precizat IPJ Timiş.

Cele 5 victime au fost transportate la spital.
 
Femeia în vârstă de 58 de ani a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
 
În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

UPDATE - ”O femeie de 58 de ani care circula pe strada Republicii din oraşul Gătaia, la un moment dat, a lovit un pieton în vârstă de 13 ani care se afla pe trecerea de pietoni, apoi a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe trotuar unde a lovit o fată de 15 ani, o femeie de 32 de ani, o altă femeie de 37 de ani şi un tânăr de 29 de ani. A fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul este negativ. De asemenea, a fost testată cu aparatul drugtest şi se aşteaptă rezultatul momentan”, au declarat reprezentanţii IPJ Timiş.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Primarul oraşului Gătaia, Raul Cozarov, a declarat, pentru News.ro, că o maşină condusă de o femeie de aproximativ 40 de ani a ajuns pe trotuar, unde se aflau 4 copii, în vârstă de circa 7-10 ani.

El a afirmat că autoturismul nu avea viteză mare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.