O explozie s-a produs, miercuri, la o conductă de gaz, în zona centurii ocolitoare a municipiului Rădăuţi, judeţul Suceava, doi muncitori fiind răniţi. Unul dintre cei doi este în stare mai gravă. În zonă au avut loc, în cursul dimineţii, lucrări pentru golirea unei conducte de gaz metan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, o explozie a avut loc la o conductă de gaz, în zona centurii de ocolire a municipiului Rădăuţi, spre Dorneşti. Explozia nu a fost urmată de incendiu.
 
FOTO: ISU Suceava
FOTO: ISU Suceava
 
Doi muncitori au fost răniţi, a transmis ISU Suceava.
 
"Intervin pompierii militari cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ. Victimele au fost preluate de ambulanţe şi vor fi transportate, cel mai probabil, la UPU Suceava", a arătat sursa citată.
 
Conform ISU Suceava, unul dintre muncitori este în stare mai gravă, iar în întâmpinarea ambulanţei SAJ, care se îndreaptă spre UPU, a fost trimisă ambulanţa SMURD TIM (Terapie Intensiva Mobilă).
 
Traficul rutier a fost oprit, miercuri, timp de câteva ore, pe DN 17A, în municipiul Rădăuţi, pentru golirea unei conducte de gaz metan. De asemenea, circulaţia a fost restricţionată pe un tronson din Centura Rădăuţiului, din cauza aceloraşi lucrări.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.