Un camion plin cu deşeuri a luat foc, marţi seară, pe DN 19, în judeţul Satu Mare, iar traficul între localităţile Moftin şi Carei a fost blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ISU Satu Mare a transmis că incendiul s-a produs la nivelul unui cauciuc, acesta fiind lichidat înaintea propagării la întreg autotrenul.

Traficul a fost reluat în siguranţă.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Pompierii din Satu Mare care se întorceau de la stingerea unui incendiu care a cuprins un utilaj agricol, în localitatea Domanesti, au participat la lichidarea altui foc.

”La întoarcerea forţelor de la incendiul din localitatea Domanesti, între localităţile Moftin şi Carei, DN 19, un tir s-a aprins. Cadrele militare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Carei intervin pentru lichidarea incendiului izbucnit”, a transmis, marţi seară, ISU Satun Mare.

Sursa citată a precizat că autotrenul transportă deşeuri menajere.

ISU Satu Mare a precizat că traficul în zonă este blocat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.