Echipaje de salvare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare intervin, sâmbătă, dimineaţă, în cazul unui accident rutier în urma căruia un autoturism a ajuns într-un şanţ plin cu apă, fiind acoperit aproape integral de apă. Primele date de a faţa locului arată că unu dintre cei patru pasageri a reuşit să iasă din autoturism. Ceilalţi trei pasageri au fost scoşi la suprafaţă decedaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Pompierii anunţă că cele trei persoane din autoturism au fost scoase, toate trei fiind declarate decedate.
Printre victime se numără un copil de 13 ani. În accident au murit şoferiţa de 40 de ani şi o femeie de 70 de ani, iar o tânără de 17 ani a reuşit să se salveze.
Accidentul a avut loc pe drumul judeţean 109L.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul s-a produs în localitatea Băbăşeşti din judeţul Satu Mare. 
„Din primele informaţii, la sosirea pompierilor la faţa locului, autoturismul implicat în accident se afla aproape integral sub apă, o singură persoană din cei 4 pasageri, reuşind să se autoevacueze”, informează ISU Satu Mare. 
La locul evenimentului intervin echipaje militare ale Detaşamentului de pompieri Satu Mare cu o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor, fiind trimisă, de asemenea, o ambulanţă de terapie intensivă mobilă.
La ora transmiterii acestei ştiri acţiunea de extragere a pasagerilor din autoturism este în desfăşurare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.