Pompierii constănţeni caută o persoană care ar fi dispărut în mare, marţi după-amiază, în zona Mamaia Nord. În zona respectivă s-au deplasat mai multe ambarcaţiuni, scafandrii şi elicopterul SMURD. Din cauza vremii, căutările au fost sistate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE: Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Anca Chiriţă, a anunţat că, marţi seară, au fost oprite căutările persoanei care ar fi dispărut în mare, în zona Mamaia Nord.
 
”Din cauza condiţiilor meteo s-au sistat căutarile persoanei în larg”, a transmis Anca Chiriţă. 
 
În municipiul Constanţa a început din nou să plouă, după ce marţi după-amiază a plouat torenţial şi a bătut vântul.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, Anca Chiriţă, a declarat că pompierii au fost anunţaţi că o persoană s-ar afla în mare, în zona Mamaia Nord. 
 
“Prin sistemul unic al apelurilor de urgenţă s-a primit un apel prin care se sesizează ca o persoană se află în larg, în Marea Neagra în zona Mamaia Nord. La faţa locului s-au alocat un echipaj SMURD B, scafandrii şi o ambarcaţiune ARSVOM. Până în momentul de faţă nu avem alte informaţii sau sesizare de la vreo ruda/prieten/aparţinător care să anunţe dispariţia vreunei persoane în mare”, a afirmat Anca Chiriţă. 
 
Ea a precizat că au fost suplimentate efectivele care participă la căutări cu o ambarcaţiune RHIB a ISU, dar şi cu elicopterul SMURD care survolează zona. 
 
Marţi după-amiază, în municipiul Constanţa a plouat torenţial timp de câteva zeci de minute şi a bătut vântul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.