Poliţiştii le recomandă şoferilor care circulă, luni după-amiază, pe DN 1, dinspre Braşov spre Valea Prahovei, să folosească şi ruta DN 1A Săcele-Cheia-Ploieşti, pentru fluidizarea traficului. O recomandare similară este pe DN 73A Râşnov-Predeal. În judeţul Braşov, începând cu ora 17.30, a fost ridicată măsura devierii circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - De asemenea, nu se mai aplică nici devierea de pe DN73A Râşnov – Predeal pe DN73 către Braşov sau către Piteşti.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, în judeţul Braşov, începând cu ora 14:45, pentru a asigura fluenţa traficului, a fost luată măsura devierii (nivel de recomandare) circulaţiei de pe DN 1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN 1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

Începând de la aceeaşi oră, se aplică şi devierea (nivel de recomandare) de pe DN 73A Râşnov – Predeal pe DN 73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN 1A, fie către Piteşti pe DN 73 şi apoi spre Bucureşti pe autostrada A1.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.