Poliţiştii dâmboviţeni fac verificări, joi, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că, pe un câmp din localitatea Priseaca, este un leu. Ulterior, un alt apel primit la 112 a indicat prezenţa animalului în spatele unei benzinării din Târgovişte. Acolo au fost trimise echipe de la mai multe instituţii, inclusiv o ambulanţă SMURD. Reprezentanţii Grădinii Zoologice din Târgovişte au precizat că nu lipseşte niciun animal din custodie. Între timp, a fost primit un al treilea apel privind prezenţa leului în aceeaşi zonă din apropierea centurii Târgovişte. Zonele cu vegetaţie sunt supravegheate cu drone.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Autorităţile din Dâmboviţa au primit un al treilea apel la 112 care semnala prezenţa leului în aceeaşi zonă din apropierea centurii municipiului Târgovişte.
 
La ora transmiterii acestei ştiri, la locul indicat au fost aduse drone, care transmit la sol imagini video în timp ce survolează zonele cu vegetaţie, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Dâmboviţa, Ciprian Vătăşelu.
 
UPDATE - Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa, Ciprian Vătăşelu, a declarat pentru News.ro, că reprezentanţii Grădinii Zoologice Târgovişte au transmis că nu lipseşte niciunul dintre animalele aflate în custodia lor.

În zona cartierului Romlux se află jandarmi care îi sfătuiesc pe oameni să sune imediat la 112 dacă remarcă prezenţa animalului. Acolo a fost trimisă şi o echipă de la DSVSA pentru a tranchiliza leul, în situaţia în care acesta mai apare.

UPDATE - Un prim apel la 112 a fost primit la ora 10.36, din partea unei persoane care semnala prezenţa animalului pe un câmp în zona Priseaca. O oră mai târziu, la 11.36, un alt apel a fost primit la 112, fiind semnalată prezenţa leului în spatele unei benzinării, în apropiere de zona cunoscută localnicilor sub denumirea Romlux, au declarat pentru News.ro reprezentanţi ai ISU Dâmboviţa.

Acolo au fost trimise echipaje de la mai multe instituţii, inclusiv o ambulanţă SMURD, iar până la ora transmiterii acestei ştiri animalul nu a fost prins.

ŞTIREA INIŢIALĂ -"La data de 12 mai a.c., un bărbat a sesizat, prin SNUAU 112, faptul că este un leu pe un câmp din localitatea Priseaca", a anunţat Poliţia Judeţeană Dâmboviţa.
 
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa s-au deplasat la locul indicat pentru a face verificări.
 
Locuitorii din Târgovişte au primit un mesaj RO-Alert în care se arată că leul a fost văzut în municipiu.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.