O secţie de poliţie de pe raza municipiului Ploieşti a fost evacuată, sâmbătă seară, după ce o persoană a anunţat că în incinta clădirii a fost amplasat un dispozitiv exploziv. Persoana care a sunat a fost identificată şi poliţiştii fac demersuri pentru a o găsi, fiind vorba despre un bărbat care este cercetat de poliţiştii acestei secţii într-un dosar penal. În urma verificărilor, alerta s-a dovedit a fi falsă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE :  Conform procedurilor specifice în astfel de situaţii au fost efectuate verificări, fără ca aspectele sesizate sa se confirme, transmite Poliţia judeţeană Prahova.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ: Apelul primit de autorităţi la ora 21:00 anunţa amplasarea unei bombe în incinta Secţiei 2 Poliţie Ploieşti, în cartierul de vest al oraşului.
 
Poliţiştii au evacuat secţia şi ai izolat zona, specialiştii demarând verificările standard în astfel de situaţii. 
 
Între timp, oamenii legii la-u identificat pe apelant şi fac cercetări pentru găsirea acestuia.
 
Surse din Poliţie au declarat pentru News.ro că cel care a sunat este un bărbat în vârstă de 32 de ani din Ploieşti care este cercetat într-o cauză penală la secţia 2 Ploieşti.
 
La ora transmiterii acestei ştiri verificările în interiorul clădirii continuă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.