Peste 200 de persoane au fost evacuate, marţi seară, din gara Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman, unde dintr-un vagon cisternă se scurgea propilenă. În gară s-a întrerupt curentul electric, iar ulterior vagonul cu defecţiuni a fost îndepărtat la o distanţă de doi kilometri, fiind aşteptată o echipă a firme transportatoare pentru a remedia problemele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Teleorman: Traficul feroviar în gara Roşiorii de Vede a fost reluat; vagonul din care s-a scurs propilenă este în continuare supravegheat de pompieri

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman, sunt scurgeri de propilenă dintr-un vagon, în Gara Roşiorii de Vede, acolo intervenind Detaşamentul Roşiorii de Vede cu două autospeciale cu apă şi spumă şi echipajul CBRN din cadrul Detaşamentului Alexandria.

Scurgerile sunt uşoare, având loc la un vagon cisternă.

Preventiv, pompierii au evacuat călătorii din gară - peste 200 de persoane, întrucât erau şi două trenuri de călători, s-a întrerupt curentul electric şi s-a luat măsura îndepărtării vagonului cu defecţiuni într-o zonă de siguranţă, departe de gară.

Astfel, vagonul cu defecţiuni a fost dus din gară, la o distanţă de aproximativ doi kilometri, nemaiexistând niciun pericol.

De asemenea, s-a luat legătura cu firma transportatoare pentru a trimite o echipă pentru remedierea defecţiunilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.