Opt maşini au fost implicate, luni, într-un accident rutier pe Autostrada A2, la ieşirea spre Constanţa, acolo deplasându-se mai multe ambulanţe. Primele informaţii arătau că în autoturisme s-ar afla 20-25 de persoane, reprezentanţii ISU precizând că este vorba despre 18 adulţi şi patru copii şi că nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a precizat că în tamponare au fost implicate opt autoturisme, în care se aflau 18 adulţi şi patru copii. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. 
 
De asemenea, traficul pe autostradă în zona respectivă nu a fost blocat, deoarece autoturismele au fost trase pe banda de urgenţă.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au anunţat că, potrivit primelor informaţii, ar fi vorba de de două caramboluri, unul în care sunt implicate patru autoturisme, iar celălalt cu şase autoturisme, în cadrul aceluiaşi accident rutier.
 
În autoturisme s-ar afla 20-25 de persoane.
 
La locul accidentului s-au deplasat trei ambulanţe SAJ.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.