Reprezentanţii Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) au pornit într-o operaţiune de salvare a unei persoane aflată în Marea Neagră, la 80 de mile travers de Mangalia

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ARSVOM a precizat că echipajul navei Sar Maya a preluat ambarcaţiunea pentru remorcarea în siguranţă în portul turistic Mangalia.
Preluarea a avut loc la aproximativ 70 de mile marine travers de portul Mangalia.
ŞTIREA INIŢIALĂ - ARSVOM a anunţat că în noaptea de joi spre vineri a fost solicitat să intervină pentru salvarea unei persoane aflate în pericol pe mare.
"În această noapte, MRCC a solicitat intervenţia A.R.S.V.O.M, în vederea unei operaţiuni de căutare şi salvare pe mare, a unei persoane aflată în larg, la circa 80 mile marine travers de Mangalia. La solicitarea MRCC, SAR MAIA a plecat din Portul Mangalia, la ora 01:08, pentru preluarea persoanei aflate în larg, intr-o ambarcaţiune cu vâsle", a transmis ARSVOM.
Sursa citată a menţionat că starea bărbatului este una de epuizare, el acuză dureri de spate şi genunchi, din cauza efortului de a tragew la rame.
Operaţiunea de salvare este în desfăşurare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.