Pompierii au intervenit, marţi, pentru salvarea unei persoane surprinse de un mal de pământ, la aproximativ 5-6 metri adâncime. Victima a fost scoasă de sub pământ, însă a fost declarat decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt au anunţat că bărbatul peste care s-a surpat malul de pământ a murit. 

“Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Urzica, judeţul Olt, angajat al unei societăţi comerciale cu specific construcţii, în timp ce efectua săpături pentru reţeaua de canalizare, a fost surprins de malurile şanţului, care s-au surpat peste acesta.
În urma evenimentului, bărbatul de 41 de ani a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina în vederea efectuării autopsiei”, au transmis reprezentanţii IPJ Olt. 
 
Sursa citată a menţionat că poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

ŞTIRE INIŢIALĂ. ”Pompierii Detaşamentului Slatina şi Gărzii Balş, cu un modul de căutare-salvare, o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, o autospecială pentru descarcerări grele, un echipaj SMURD şi mai mult autospeciale pentru primă intervenţie, acţionează în comuna Vulpeni, sat Gropşani, la o persoană surprinsă de un mal de pământ, la aproximativ 5-6 metri adâncime”, anunţă, marţi, ISU Olt.

Sursa citată a precizat că, în sprijinul pompierilor din Olt acţionează un modul de căutare-salvare din cadrul ISU Dolj şi trei buldoexcavatoare.

Intervenţia echipelor de salvare este în plină desfăşurare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.