Intervenţie a pompierilor bucureşteni, după ce un autoturism a căzut în Lacul Floreasca. Două persoane s-au salvat. Scafandrii au verificat locul, pentru a vedea dacă mai sunt victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”Din informaţiile preliminare, conducătorul unui autovehicul care circula pe Calea Floreasca dinspre bd.Mircea Eliade către str.Fabrica de Glucoză nu ar fi adaptat viteza la condiţiile meteo-rutiere, a lovit un gard de protecţie şi a plonjat în Lacul Floreasca. La momentul ajungerii primului echipaj de poliţie la locul  accidentului de circulaţie au fost găsiţi doi bărbaţi care au avut nevoie de îngrijri medicale. Ulterior, persoanele au fost transportate la spital pentru investigatii suplimentare”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.
 
Sursa citată a precizat că se efectuează verificări pentru stabilirea cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentului de circulaţie şi pentru identificarea persoanei care a condus autovehiculul. 
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Un autoturism a plonjat, vineri dimineaţă, în lacul Floreasca din Capitală, două persoane aflate în interior reuşind să se salveze şi fiind duse la spital.. Echipaje din cadrul ISU Bucureşti Ilfov intervin, în zonă, la ora transmiterii acestei ştiri, pentru a vedea dacă există şi alte victime. 
 
 
Incidentul a avut loc în jurul orei 7, pe Calea Floreasca. 
 
„La caz au fost identificate 2 victime, în exteriorul autoturismului, cărora li s-a acordat primul ajutor. Ulterior au fost transportate la Spitalul Floreasca”, transmite ISU Bucureşti Ilfov. 
 
Scafandrii fac verificări în interiorul autoturismului pentru a se asigura că nu sunt şi alte persoane prinse acolo, precizează sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.